• Imprimir

Nou sistema de seguretat infantil als remuntadors de les estacions del Grup FGC

Volver
Viernes, 12 de enero de 2018
  • Amb l'objectiu de fer encara més segura la pràctica dels esports d'hivern als més petits a les estacions de La Molina, Vallter, Vall de Núria, Espot i Port Ainé s'ha instal·lat un sistema als telecadires que millora la subjecció dels infants
Nou sistema de seguretat

Nou sistema de seguretat

El divertit d'esquiar i fer snowboard és baixar, però per lliscar avall cal pujar abans i aquí les estacions d'esquí és on posem a disposició dels clients els remuntadors. Aquests ginys mecànics compleixen amb tota la normativa legal de seguretat però tot i així, des del Grup FGC s’ha decidit instal·lar un sistema de seguretat afegit a les cadires que evita possibles caigudes dels més petits.
 
Es tracta d'unes peces metàl·liques verticals d'uns 30 cm cobertes d’un plàstic protector i que es munten sobre la barra horitzontal de seguretat. Aquest sistema tan senzill permet al mateix temps fer més segur l'esquí dels nens i nenes i que les cadires on hi ha aquesta nova mesura siguin utilitzades igualment tant per adults com infants ja que la peça no limita la capacitat de la cadira sigui quina sigui l’altura de l’esquiador.
 
A Vallter el sistema de seguretat s'ha instal·lat al TC Jordi Pujol. S’han muntat ja a 50 cadires i a la resta es posaran en els propers dies. Han estrenat el sistema els corredors més joves del Club d'Esquí Camprodon amb comentaris molt positius.
 
A La Molina, Vall de Núria i Espot i Port Ainé el sistema ja s'ha muntat a totes les cadires.