• Imprimir

Skitren, el bitllet combinat de Renfe i FGC, renova la seva oferta per esquiar a la Molina i Vall de Núria

Volver
Martes, 05 de diciembre de 2017
  • Inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia de Puigcerdà, el cremallera de Núria o el bus de la Molina, que permet el trasllat fins a les pistes i el forfet per un dia
  • Els bitllets combinats poden suposar fins a un 30% de descompte respecte el preu per separat de cada servei que ofereixen
Fotografia SkiTren

Fotografia SkiTren

Coincidint amb el tret de sortida de la temporada de neu 2017-2018, Rodalies de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat ofereixen bitllets combinats per esquiar a les pistes de La Molina i Vall de Núria, i gaudir de la naturalesa i els esports d’hivern als Pirineus.
 
Per tal que els amants de l’esquí puguin gaudir-lo al màxim, Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posen a la disposició de tothom qui ho vulgui, el bitllet Skitren, un paquet complet que inclou el viatge d’anada i tornada en els trens de la línia l’Hospitalet-Puigcerdà, el transport fins a les pistes i el forfet vàlid per un dia.
 
En el cas de Vall de Núria, es presenten  dues opcions, que s’adapten a les necessitats dels diferents tipus de públic:
 
  • TrenNatura: paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser més el cremallera d’anada i tornada disponible  tot l’any.
  • Skitren Vall de Núria: paquet bàsic amb el bitllet de tren, cremallera i forfet per un dia.
 
Pel que fa a La Molina el billtet Skitren La Molina inclou el desplaçament en tren fins a La Molina, el servei d’autobús entre l’estació de tren i les pistes i el forfet d’un dia.
Tots els bitllets es poden adquirir en qualsevol estació del nucli de Rodalies de Catalunya. Skitren La Molina  té un preu únic de 41 € per adults i 31 € per a nens, i Skitren Vall de Núria, de 36,60 euros per adults i 30,60 euros per a nens, la qual cosa suposa un descompte de fins al 30% sobre el preu per separat dels diferents serveis que inclouen aquestes ofertes. Pel que fa a TrenNatura, el preu és de 32,45 € per adults i 24,50 € per a nens.
 
Per a més informació, els clients interessats poden dirigir-se a estacions, al telèfon 900 41 00 41, a l’app de Rodalies i al web rodaliesdecatalunya.cat, o fals webs i telèfons d’informació de les estacions d’esquí, www.valldenuria.cat  (T. 972 73 20 20), o www.lamolina.cat (T. 972 89 20 31) i d’FGC www.fgc.cat (012)