• Imprimeix

Autorització de transport públic de mercaderies - Àmbit estatal (MDP)

8796 - Autorització de transport públic de mercaderies- Àmbit estatal (MDP) Departament de Territori i Sostenibilitat territori

Aquesta autorització permet realitzar  transport per compte d'altri, mitjançant retribució econòmica, dins de l'Estat, tant per a vehicles pesants com per a vehicles lleugers. 

Informació addicional sobre les autoritzacions de transport de mercaderies.

Llegiu-ne més

Des de l’1 de gener de 2017 els tràmits d'autoritzacions de transport per carretera s'han de sol·licitar telemàticament. Tanmateix, el formulari web del Ministerio de Fomento no permet fer sol·licituds sobre vehicles no matriculats (altes, ampliacions de flota o substitucions en què el nou vehicle sigui un vehicle de passatgers nou de més de 9 places o bé un camió nou amb MMA > 6 tones i capacitat de càrrega > 3,5 tones).

Per a fer una sol·licitud d'aquest tipus i per a dur a terme tràmits exempts de taxa, heu d'anar a l'oficina del Servei Territorial de Transports que us correspongui. En el cas de Barcelona, cal demanar sempre cita prèvia: cita prèvia (certificats per a la matriculació de vehicles) o bé cita prèvia (suport a la formalització i realització de tràmits).

Més informació sobre la tramitació telemàtica.

_______________________________________________________________________________________________

⇒ Tramitació telemàtica d'autoritzacions de transport: pas a pas

⇒ Reserva de cita prèvia (Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) Barcelona): pas a pas

 

Data actualització 18.12.2017