• Imprimeix

Un nou llibre recull imatges inèdites del Parc Natural de Montsant

Torna
Dijous, 08 de novembre de 2018
  • El Palau Bofarull de Reus acull avui la presentació de ‘Mirades al Montsant’, un recull de prop de 200 fotografies de Biel Roig que mostra la riquesa paisatgística d’aquest indret únic de la comarca del Priorat
Portada

Portada

El director del Parc Natural de Montsant, David Iturria, presenta avui al Palau Bofarull de Reus “Mirades al Montsant”, un nou llibre que recull unes 200 fotografies que posen en relleu la riquesa  d’aquest espai natural protegit emblemàtic del Priorat, editat per l’editorial Piolet. L’acte tindrà lloc a les 19.30h al Palau Bofarull de Reus.
 
Ha estat Biel Roig, veí de la Morera de Montsant, i aficionat a la fotografia, l’encarregat d’enregistrar les imatges durant els darrers 10 anys, seleccionar-les i recollir-les en aquest llibre. A més d’aquest, Biel Roig també ha editat un altre llibre per difondre la biodiversitat d’aquesta zona. En concret, sobre les orquídies de les Serres de Montsant i la Mussara.
 
Aquest cop, les imatges mostren paisatges singulars, i racons únics del Montsant. L’autor juga amb la intensitat de la llum, la sortida del sol i el capvespre, per capturar la bellesa de l’entorn en cada instant. El recull mostra paisatges, hàbitats, conreus, masos, marges de pedra seca, pobles, i carrers, des de petits detalls de l’entorn d’aquesta serra, a racons emblemàtics.