• Imprimeix

FGC modifica els seus horaris durant els mesos d'estiu

Torna
Dimarts, 26 de juny de 2018
  • A partir del 2 de juliol i fins al 31 d’agost FCG modifica el seu servei per ajustar-se a la demanda d’aquest període
  • Aprofitant el descens de la demanda durant aquests mesos i per tal de minimitzar les afectacions als clients, FGC ha programat diferents tasques de millora de la infraestructura
Horaris estiu FGC

Horaris estiu FGC

Durant els mesos d’estiu, el servei de trens de la línia Barcelona-Vallès i de la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modifica els seus horaris per ajustar el servei a la demanda d’aquest període.
 
D’aquesta manera a la línia Barcelona-Vallès, els dies feiners del 2 de juliol al 31 d’agost, els trens modificaran els seus horaris habituals. Per altra banda, a la línia Llobregat-Anoia, els dies feiners de l’1 al 31 d’agost els trens circularan amb els horaris específics del mes d’agost.
 
Tota la informació sobre els horaris específics està disponible per als clients al web d’FGC (www.fgc.cat), al Twitter i Facebook corporatius, a les vitrines de les estacions o trucant al telèfon d’informació 012.
Tall de servei línia S2

Tall de servei línia S2

Tasques de millora de la infraestructura

Per tal de minimitzar l’afectació als clients, Ferrocarrils aprofitarà el descens dels usuaris durant els mesos d’estiu per dur a terme diverses tasques de manteniment i millora de la infraestructura.

Així, fins al 10 de setembre s’interromprà el servei d’un tram de la línia S2 (Sabadell) d’FGC. El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu | Gràcia. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les dues estacions.

A més, entre el 13 d’agost i el 2 de setembre s’interromprà el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia per treballs de millora en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma. FGC oferirà servei d’autobús substitutori entre les estacions de Bellaterra i Can Feu | Gràcia, amb parada també a les estacions intermèdies d’Universitat Autònoma i Sant Quirze.

Els serveis substitutoris amb autobús seran les úniques alteracions en el servei dels trams afectats, és a dir, el servei ferroviari en els trams compresos entre Pl. Catalunya i Bellaterra, i entre Can Feu | Gràcia i Sabadell Parc del Nord funcionarà sense interrupcions tant els mesos de juliol, agost i setembre.