• Imprimeix

FGC millora l'accés de l'estació de Sant Andreu de la Barca

Torna
Dijous, 14 de juny de 2018
  • L’estació compta amb un accés totalment renovat des del passatge Parlament de Catalunya
  • Les obres han permès dotar el vestíbul de més amplitud i afavorir els fluxos de circulació dels usuaris
Imatge

Imatge

A més, la nova configuració del vestíbul ha permès dotar l’estació de més amplitud i aprofitar els espais existents per a la construcció d’un nou magatzem amb accés un cop passada la barrera tarifària, on també quedarà el lavabo públic per a ús dels usuaris d’FGC, facilitant la reducció d’avaries i el seu manteniment.
 
Les obres de redistribució del vestíbul i de construcció del nou accés han comportat una inversió de 165.000 euros. L’any 2017 l’estació va tenir prop de 570.000 usuaris, amb un increment de prop del 4% respecte l’any 2016.
 
Aquestes actuacions s’emmarquen dins la política de manteniment d’actius i renovació dels diferents equipaments, instal·lacions i infraestructures que duu a terme FGC per poder seguir donant un servei de qualitat als seus usuaris.
Imatge

Imatge

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha renovat l’accés de l’estació de Sant Andreu de la Barca de la línia Llobregat-Anoia. Aquesta actuació comporta diverses millores funcionals: permet facilitar la gestió de la mobilitat, l'explotació del vestíbul, la capacitat de control del frau, alliberar espai i millorar així els fluxos de circulació dels usuaris en l’entrada/sortida de l’estació i en l’adquisició de títols de viatges a les màquines de venda de bitllets.
 
Les obres, que es van iniciar el gener d’aquest any, han consistit en el desplaçament de la barrera tarifària de la planta d’andanes a la planta del vestíbul. La construcció del nou accés ha comportat també una redistribució de la barrera tarifària i de les màquines de venda de bitllets de l’estació.