• Imprimeix

Territori i Sostenibilitat millora l'oferta de transport públic nocturn al Maresme

Torna
Dimecres, 28 de febrer de 2018
  • A partir de demà, 1 de març, es millora l’oferta de la línia de bus N82
El Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona reforcen a partir de demà l’oferta de transport públic del servei nocturn de bus que uneix Barcelona amb Mataró i l’Alt Maresme.
 
Concretament, les millores que s’efectuen són:
 
·         Perllongament del recorregut de la línia fins a Malgrat de Mar: des de Santa Susanna s’amplia el recorregut fins a Malgrat de Mar pel seu passeig marítim.
 
·         Dotació d’un vehicle més  a la línia en l’oferta dels caps de setmana i en els dies feiners del mes d’estiu, de tal manera que s’aconsegueix una expedició més d’anada i de tornada els dies feines dels mesos d’estiu (de juny a setembre) i els caps de setmana d’hivern (la resta de mesos) i  dues expedicions d’anada i de tornada els caps de setmana dels mesos d’estiu.
 
·         Reforç, amb un segon vehicle, els dies de major demanda dels mesos de juliol i agost que coincideixen amb la celebració de festes majors dels municipis servits per aquesta línia, així com amb la revetlla de Sant Joan, la Festa de la Mercè de Barcelona i la nit de Cap d’any.
 
La gestió del servei es realitza a través de l’empresa Barcelona Bus, SA, del Grup Sagalés.

Més informació