• Imprimeix

L'ATM del Camp de Tarragona congela les tarifes dels títols de transport públic per a l'any 2018

Torna
Dijous, 28 de desembre de 2017
El Consell d’Administració de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) del Camp de Tarragona (ATM) ha aprovat congelar, per quart any consecutiu, les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2018. Aquest manteniment de preus  s’emmarca en la política de foment d’ús del transport públic i és possible perquè la Generalitat i les administracions consorciades mantenen les seves aportacions al sistema tarifari integrat.
 
Les tarifes dels títols de transport públic per a l’any 2018 seran les següents: Veure document adjunt 
 
Pel que fa el preu de les targetes sense contacte reutilitzables que serveixen per carregar i recarregar els títols de transport del sistema tarifari del Camp de Tarragona, també s’han congelat les tarifes, que conserven el mateix preu que aquest 2017.
 
 
Els preus de les targetes sense contacte per a l’any 2018 són els següents: Veure document adjunt  
 
Per consultar quin títol s’adapta millor a les necessitats de cada usuari, es pot fer ús del “Cercador de títols ATM”, una eina disponible al web de l’ATM Camp de Tarragona, amb la finalitat de facilitar l’elecció de l’abonament de transport econòmicament més rendible en funció dels viatges mensuals a realitzar.
 
Evolució del transport públic durant el 2017
 
Pel que fa a l’evolució dels viatgers, l’ATM preveu tancar aquest 2017 amb una xifra propera als 20,5 milions. Això significa un increment d’un 5,5% respecte de l’any 2016 i, en valors absoluts, suposa guanyar 1 milió d’usuaris.
 
Per títols, el T-50/30 ha crescut un 11,37%, mentre el T-MES i T-10/30 ho han fet un 10,66% i un 4,64%, respectivament. Aquestes dades constaten que millora també el nivell de recurrència dels usuaris amb aquests abonaments que aporten més fidelitat i millor relació preu/viatge. Cal destacar la recuperació d’utilització del títol T-10, que recupera viatgers per segon any consecutiu, ja que ha enregistrat durant el 2017 un guany del 10,11%.
 
D’altra banda, també es mantenen congelades les tarifes per l’any que ve dels trens de Regionals i de les línies interurbanes d’autobús que no formen part del sistema tarifari integrat. 
 
 

Més informació