• Imprimeix

L'Ajuntament d'Almacelles i l'INCASÒL han presentat la comercialització de prop de 4 hectàrees de sòl industrial

Torna
Dijous, 14 de setembre de 2017
  • El futur sector SUD-12A està situat a l’entorn de l’aeroport de Lleida-Alguaire i comptarà amb set parcel·les
L'alcalde d'Almacelles, Josep Ibarz, i el director de l'INCASÒL, Damià Calvet, durant l'acte de presentació del sector industrial SUD-12A al sector empresarial.

L'alcalde d'Almacelles, Josep Ibarz, i el director de l'INCASÒL, Damià Calvet, durant l'acte de presentació del sector industrial SUD-12A al sector empresarial.

El director de l’Institut Català del Sòl, INCASÒL, Damià Calvet, i l’alcalde de l’Ajuntament d’Almacelles (Segrià), Josep Ibarz, van presentar ahir, en un acte amb els empresaris de Lleida, la venda de les futures parcel·les del sector d’activitats econòmiques SUD-12A d’Almacelles.

 

El sector SUD-12A té una superfície total de 3,8 hectàrees, distribuïdes en set parcel·les, cinc de les quals són propietat de l’INCASÒL, que oscil·len entre els 2.000 m2 i els 4.400 m2 de superfície de sòl i es destinaran a usos industrials.. El preu de venda serà  d’aproximadament 42 euros per metre quadrat.
 
El document d’informació sobre la comercialització dels terrenys es pot consultar al web de l’INCASÒL i a l’Ajuntament d’Almacelles. Les sol·licituds es poden presentar fins a les 14 hores del dia 21 de setembre.
 
El sector SUD-A12 té un emplaçament estratègic, a l’entorn de l’aeroport de Lleida-Alguaire i amb accés a l’A-22, l'N-240 i l’A-2, així com a la línia de l'AVE Lleida-Saragossa.
 

Un dels objectius de l'INCASÒL és crear les condicions per a impulsar l'activitat econòmica. Així, l'empresa pública de la Generalitat posa a disposició dels privats uns terrenys perquè aquests instal·lin les seves empreses i generin llocs de treball.