• Imprimeix

La línia de bus exprés.cat e8 amplia l'horari per donar servei els dissabtes a la nit

Torna
Divendres, 17 de febrer de 2017
·         El Departament de Territori i Sostenibilitat i els ajuntaments de Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló han acordat 4 noves expedicions a partir d’aquest dissabte 18 de febrer
Horaris

Horaris

El Departament de Territori i Sostenibilitat, l’Ajuntament de Corbera de Llobregat i l’Ajuntament de la Palma de Cervelló han acordat la millora de l’oferta de la línia de bus exprés.cat que passa per aquests municipis, gestionada per l’empresa Autocorb.
 
Concretament, l’acord permetrà ampliar l’horari de l’e8 que connecta Corbera de Llobregat i Barcelona passant per la Palma de Cervelló i Molins de Rei, de manera que es donarà servei tots els dissabtes de l’any a partir del 18 de febrer.
 
Així, s’afegiran 4 expedicions més (2 d’anada i 2 de tornada) els dissabtes a la nit, que se sumaran a l’oferta existent d’aquesta línia, que comprèn 13 expedicions diàries (8 d’anada i 5 de tornada). Així, s’oferiran sortides a les 23.10h i 1.15h des de Corbera de Llobregat, i a les 0.12h i 2.10h des de Barcelona. L’any passat més de 719.000 viatgers van utilitzar aquesta línia de bus exprés.cat, que es va posar en servei el 2014.

Més informació