• Imprimeix

Restriccions de trànsit a la GI-522 a Sant Joan les Fonts per obres de millora

Torna
Dimecres, 25 de gener de 2017
  • Els treballs comportaran el tancament del pont de la carretera sobre el riu Fluvià durant deu setmanes a partir de dilluns, 30 de gener
Les obres que el Departament de Territori i Sostenibilitat està duent a terme  per millorar la GI-522 a Sant Joan les Fonts (Garrotxa) comportaran restriccions al trànsit a partir de dilluns vinent, 30 de gener. En concret, es tancarà a la circulació el pont de la carretera sobre el riu Fluvià a la sortida del nucli urbà, durant un període de deu setmanes. En conseqüència, els vehicles es desviaran per l’A-26.
 
Per aquest tram, que té una longitud d’uns 375 metres, actualment els vianants no disposen de voreres i han de passar per la calçada, alhora que el traçat presenta un revolt tancat. Les obres en marxa milloraran el pas dels vehicles i facilitaran el pas dels vianants amb més seguretat i inclouen, com actuació principal, l’eixamplament del pont, que té una longitud de 43 metres. Els treballs compten amb un pressupost de 742.000 euros i finalitzaran la primavera vinent.

Més informació