• Imprimeix

La Generalitat de Catalunya, present al 56è Saló Nàutic Internacional de Barcelona

10/10/2017 09:10
Saló Nàutic 2017

 

Com és habitual, el Departament de Territori i Sostenibilitat i les empreses públiques Ports de la Generalitat, Agència de Residus de Catalunya i Servei Meteorològic de Catalunya, tenen un estand al Moll de la Fusta (estand núm. E-590), compartit amb la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, l’Escola de Capacitació Nàuticopesquera de Catalunya, el Departament d’Ensenyament i les Estacions Nàutiques de Catalunya.

A banda dels temes que s’hi exposaran, a l’estand es faran diversos actes el dimecres 11 d’octubre: la subhasta pública d'embarcacions declarades en estat d'abandonament, que organitza la Subdirecció General de Ports i Aeroports (a les 12.00 h); dues conferències sobre formació professional organitzades pel Departament d’Ensenyament (a partir de les 12.30 h) i la presentació del curs de patró/ona de xàrter per embarcacions d’esbarjo fins a 24 metres d’eslora, a càrrec de l’Escola Nàuticopesquera de Catalunya i Barcelona Clúster Nàutic (a les 13.30 h).

El mateix dia, però a l’Espai de Mar (Moll d’Espanya) a les 16.30 h, es farà la presentació de la nova marca Costa Brava Yacht Ports, organitzada per Ports de la Generalitat.

A més a més, durant el cap de setmana, i amb la col·laboració del Museu de la Pesca de Palamós, s’organitzaran tallers dirigits al públic infantil i es repartiran globus.

De l'11 al 15 d'octubre al Moll de la Fusta i al Moll d’Espanya de Barcelona