• Imprimeix

Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Del 10 al 14 d’octubre de 2018

03/10/2018 16:10
Saló Nàutic Internacional de Barcelona 2018

Com és habitual, el Departament de Territori i Sostenibilitat i les empreses públiques Ports de la Generalitat, Agència de Residus de Catalunya i Servei Meteorològic de Catalunya, tenen un estand al Moll de la Fusta (estand núm. E-590), compartit amb la Direcció General de Pesca i Afers Marítims, l’Escola de Capacitació Nàuticopesquera de Catalunya i les Estacions Nàutiques de Catalunya.
A banda dels temes que s’hi exposaran, a l’estand es faran diversos actes. El dijous, 11 d’octubre, s’hi farà una presentació sobre protocol de bones pràctiques per al fondeig d’embarcacions recreatives, que organitza la Direcció General de Pesca i Afers Marítims; a les 12 hi haurà la ja tradicional subhasta pública d'embarcacions declarades en estat d'abandonament, a càrrec de la Subdirecció General de Ports i Aeroports i una hora més tard s’hi farà la presentació Delta Ebre Port, nou destí de xàrters nàutics, amb Ports de la Generalitat.
Per altra banda, el dissabte 13 d’octubre, a l’Espai de Mar (Moll d’Espanya) a les 11 del matí la DG de Pesca i Afers Marítims presentaran L’estratègia marítima de Catalunya.
A més a més, a partir del divendres a la tarda i durant tot el cap de setmana, amb la col·laboració del Museu de la Pesca de Palamós, s’organitzaran tallers dirigits al públic infantil.

 

 

Del 10 al 14 d’octubre de 2018 al Port Vell, al Moll de la Fusta i al Moll d’Espanya.