• Imprimeix

Smart City Expo World Congress 2018

Del 13 al 15 de novembre de 2018

07/11/2018 13:11
Smart City Expo World Congress

Del 13 al 15 de novembre, té lloc al palau 2 del recinte firal de Gran Via l’Smart City Expo World Congress, la fira més important del sector de les ciutats intel·ligents a escala internacional.

Com és habitual ja des de la seva primera edició l’any 2011, la Generalitat hi és present amb un estand en el qual participen el Departament de Territori i Sostenibilitat i les seves empreses; el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i el Departament d’Empresa i Coneixement, a través d’ACCIÓ. La presència de la Generalitat es materialitza amb un estand de 472 m2 que, a més de mostrar l’acció del Govern català en aquest àmbit, acull 20 empreses i centres tecnològics, amb l’objectiu de promoure i facilitar la participació d’empreses catalanes en l’SCEWC. També hi ha un espai on es faran presentacions, actes i rodes de premsa.

A l’estand també hi ha una part dedicada a l’ATM de Barcelona, en la qual exposen els seus projectes i, en concret, el Rail Map Challenger, el hackethon que repensarà el mapa ferroviari de l’àrea de Barcelona. I, finalment, just al costat de l’estand hi ha el Brokerage Event, organitzat i coordinat per ACCIÓ, un espai de trobada internacional que ofereix una oportunitat única de tenir una sèrie de reunions programades B2B de 30 minuts, amb l’objectiu de donar suport a pimes, empreses de nova creació, emprenedors, universitats, grups de recerca, corporacions i institucions en la recerca de socis per al desenvolupament de productes, fabricació, acords de llicència, empreses conjuntes o altres tipus de col·laboració. 

Igualment hi haurà representació de la Generalitat en el Congrés de l’SCEWC, que compta amb una gran participació d’experts internacionals. En aquesta edició, es dividirà en 5 sales temàtiques i 3 escenaris oberts anomenats District Agoras. Una novetat d’enguany són els Thematic Programs, grups de sessions dedicades als principals reptes que avui tenen les ciutats. Podeu trobar tota la informació aquí.

A més a més i de manera paral·lela a l’SCEWC, tenen lloc 6 esdeveniments que hi estan temàticament vinculats: Smart Mobility World Congress, iWater (amb presència de la Generalitat mitjançant l’Agència Catalana de l’Aigua), Circular Economy European Summit, Sharing Cities Summit, Digital Future Society i Smart City Week.

 

Al palau 2 del recinte firal de Gran Via