• Imprimeix

Els Premis Alfons Ortuño atorguen dos guardons al Departament

L'objectiu dels premis és el de reconèixer honoríficament les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions públiques catalanes

20/04/2017 11:04

Els Premis Alfons Ortuño, van ser creats per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) l’any 2012 i tenen com a objectiu reconèixer honoríficament les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública de les administracions públiques catalanes. Els guardons, que no tenen dotació econòmica, s’atorguen bianualment.

En aquesta tercera edició, s’han presentat gairebé una trentena de candidatures amb projectes desenvolupats pels departaments de la Generalitat i ens locals  de Catalunya. El jurat ha atorgat tres primers premis i sis accèssits en les categories d’Organització i recursos humans; Gestió pressupostària, avaluació i transparència; i Polítiques sectorials i serveis finalistes. També ha concedit tres premis especials del jurat.

Dos guardons per al DTES

Pel que fa a la categoria de Polítiques sectorials i serveis finalistes, el primer premi ha estat per al “Sistema d’Informació Geogràfica Corporatiu” de la Direcció de Serveis del Departament , que integra en una sola base de dades la informació geogràfica dels diferents organismes de la Generalitat i permet publicar-la en un únic servidor de mapes.

El DTES també  ha obtingut un accèssit per la “Gestió unificada d’informes de l’Administració Local: Projecte GUIA”, de la Secretaria General que unifica la sol·licitud de tots els informes que un ajuntament demana als diferents departaments de la Generalitat i organismes, en el si d’un procediment urbanístic.

Els guardonats són el “Sistema d’Informació Geogràfica Corporatiu” i el “Projecte GUIA: Gestió unificada d’informes de l’Administració Local”