• Imprimeix

El Departament participa en el projecte 'Last Mile'

Projecte europeu de mobilitat sostenible finançat pel programa Interreg Europa

25/11/2016 13:11
Last Mile Interreg Europe

El Departament de Territori i Sostenibilitat participa com a soci al projecte europeu de mobilitat sostenible Last Mile, que té com a objectiu trobar solucions innovadores i flexibles que permetin a visitants i residents de zones rurals realitzar l’últim tram del recorregut de forma sostenible, buscant alternatives al vehicle privat.

El projecte Last Mile està finançat pel programa Interreg Europa i, a part del Departament de Territori i Sostenibilitat, en formen part sis socis més: l’Agència Mediambiental d’Àustria, l’Administració Regional del Tirol Oriental (Àustria), l’Agència pel suport del desenvolupament regional de Kosice (Eslovàquia), el Club Desenvolupament Sostenible de la Societat Civil (Bulgària), el Parc Natural Upper Sûre (Luxemburg) i el Voivodat de Pomerània Occidental (Polònia). També hi participen una cinquantena d’entitats i organitzacions procedents d’aquests sis països. El pressupost total del projecte, que es desenvoluparà durant els pròxims quatre anys i mig, és d’1,6 milions d’euros dels quals 1,3 estan finançats amb fons FEDER. Per més informació cliqueu al link següent:

 

'Last Mile' busca alternatives al vehicle privat perquè visitants i residents de zones rurals realitzin l’últim tram del recorregut de forma sostenible