• Imprimeix

20a edició del Barcelona Building Construmat

La Generalitat participa en la 20a edició de Building Barcelona Construmat, que tindrà lloc del 23 al 26 de maig, al palau 2 del recinte firal de Gran Via. Com és habitual, hi haurà un estand amb participació del Departament de Territori i Sostenibilitat i les empreses públiques Institut Català del Sòl, Agència de l’Habitatge de Catalunya, Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Agència de Residus de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. També en el mateix estand comptarem amb la participació d’Infraestructures.cat (Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda), l’Institut Català d’Energia (Departament d’Empresa i Coneixement) i l’Institut del Suro.

En aquesta edició, Barcelona Building Construmat divideix les seves activitats en quatre grans blocs: Industry Arena, Future Arena, Talks Arena i Meetings Arena. Hi ha també un programa d’activitats paral·leles que, inclou, entre moltes, la Setmana de l’Arquitectura o el seminari Com fer negocis a: Colòmbia, Cuba, Xile, Equador i Perú que tindrà lloc a l’estand de la Generalitat.

A banda del programa propi del saló, en l’estand de la Generalitat (estand núm. 372) s’hi duran a terme tot un seguit d’activitats, que podeu veure al programa adjunt.

Destaquem

Programa
Data d'actualització:  19.05.2017