• Imprimeix

Tancament d'una andana de l'estació Jaume I de la línia 4 de metro durant 10 dies, per obres de millora de l'accessibilitat

Torna
Dilluns, 19 de novembre de 2018
  • Del 24 de novembre al 3 de desembre, els trens no pararan en direcció Trinitat Nova, per treballs d’adaptació de la infraestructura a persones amb mobilitat reduïda
L4

L4

A partir del dissabte 24 de novembre i fins al dilluns 3 de desembre, tots dos inclosos, estarà tancada l’andana direcció Trinitat Nova de l’estació de Jaume I de la línia 4 de metro, per obres de millora d’accessibilitat. Per tant, els trens procedents de Barceloneta se saltaran Jaume I i continuaran sense aturar-se fins a Urquinaona. L’altra andana, direcció La Pau, funcionarà amb normalitat i els trens sí que hi efectuaran parada.
 
Aquesta afectació s’emmarca en les obres d’adaptació de l’estació de Jaume I a persones amb mobilitat reduïda que està duent a terme el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Els treballs, que van començar el juny de 2017, consisteixen principalment en la instal·lació de dos ascensors i la remodelació dels dos vestíbuls de l’estació.  L’obra comporta una inversió de 4 MEUR i finalitzarà l’estiu vinent.
 
 
Alternatives de mobilitat
 
A efectes pràctics, l’andana direcció Trinitat Nova de l’estació Jaume I estarà operativa fins al final del servei de divendres 23, a les 2 de la matinada de dissabte, i tornarà a estar oberta dimarts 4 de desembre a les 5 del matí.
 
 
Durant l’afectació d’aquests 10 dies, els usuaris poden utilitzar com a alternativa:
 
-       Per arribar a Jaume I des de Barceloneta, les línies regulars de bus de TMB V15 o 45 (47 a partir del dia 26) que circulen per la Via Laietana, o bé continuar amb metro fins a Urquinaona, fer el canvi de sentit (direcció La Pau) i baixar a l’andana oberta de Jaume I.
 
-       Per agafar el metro des de Jaume I en direcció a Trinitat Nova, les línies de bus V15, V17 i 45 (47 a partir del dia 26) i baixar a la parada Via Laietana - Comtal, que queda a 70 metres de l’accés del metro d’Urquinaona.