• Imprimeix

Reforç del servei del Cremallera de Montserrat i de Núria amb motiu dels Cims per la Llibertat

Torna
Dimarts, 09 d'octubre de 2018
  • FGC ajustarà el servei dels trens cremallera per donar resposta als increments de demanda previstos per aquest dissabte i aplicarà la tarifa de grups a les persones inscrites, com es fa habitualment en aquests casos
  • El projecte Cims per la Llibertat és una acció esportiva, solidària i reivindicativa consistent en una ascensió simultània a 18 cims emblemàtics de Catalunya per conscienciar de la injustícia que representa la situació dels presos, exiliats i represaliats polítics
Cims per la Llibertat
 
El projecte Cims per la Llibertat neix de la voluntat de conscienciar de la injustícia que representa la situació dels presos, exiliats i represaliats polítics catalans que es veuen privats de llibertat per defensar de forma pacífica les seves idees.
 
Cims per la Llibertat és una acció esportiva, solidària i reivindicativa consistent en una ascensió simultània a 18 cims de Catalunya triats directament pels presos, els represaliats i els exiliats. 
 
Els cims:
 
Tossal del Rei (1.351m)
Montgrí (303m)
Tossal de les Torretes (1.676m)
Pica d’Estats (3.143m)   
Canigó (2.785m)
Les Agudes (1.705m)
Gallina Pelada (2.322m)
Sant Jeroni (1.236m)
Montsent de Pallars (2.883m)
Puigsacalm (1.515m)
Roca Corbatera (1.163m)
Matagalls (1.698m)
La Mola (1.103m)
Carlit (2.921m)
Comabona pel Pas dels Gosolans (2.548m)
Pedraforca (2.503m)
Puigmal (2.913m)
Montcaro (1.441m)
Lluís Puig
Dolors Bassa
Meritxell Serret
Toni Comín
Jordi Cuixart
Joaquim Forn
Anna Gabriel
Oriol Junqueras
Clara Ponsatí
Carles Puigdemont
Raül Romeva
Marta Rovira
Josep Rull
Jordi Sánchez
Jordi Turull
Meritxell Borràs
Carles Mundó
Carme Forcadell
 
 
Més informació: www.cimsxlallibertat.cat
Cims per la Llibertat

Cims per la Llibertat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el servei del Cremallera de Montserrat i del Cremallera de Núria amb motiu de l’acció Cims per la Llibertat que se celebra aquest dissabte, 13 d’octubre. Degut a l’increment de la demanda que previsiblement es produirà, FGC operarà amb tot el material mòbil disponible i aplicarà la tarifa de grups a aquelles persones que acreditin la inscripció.

Aquestes mesures s’apliquen habitualment per a les competicions esportives o altres esdeveniments que suposin increments importants d’usuaris.

El reforç al Cremallera de Montserrat es farà per facilitar l’ascens dels excursionistes al cim de Sant Jeroni (1.236m), escollit per Oriol Junqueras. El reforç al Cremallera de Núria portarà els participants fins al peu del Puigmal (2.913m), escollit per Carles Mundó.