• Imprimeix

Entren en servei les noves validadores de l'estació de Sant Quirze d'FGC

Torna
Dimarts, 04 de setembre de 2018
  • Ferrocarrils ha instal·lat sis noves validadores per agilitzar les entrades i sortides de l’estació.
Imatge

Imatge

L’estació de Sant Quirze d’FGC ha estrenat aquesta setmana sis noves validadores instal·lades en els tres accessos que té actualment l’estació. D’aquesta manera, Sant Quirze compta ara amb 16 barreres tarifàries.

Aquesta actuació permet agilitzar al màxim el moviment de viatgers a l’estació i guanyar fluïdesa en les entrades i sortides. Els usuaris disposen ara de més validadores en cadascun dels accessos, on les obres també han permès ampliar l’espai d’entrada i sortida de l’estació i dotar-lo de noves marquesines per guanyar confort.  A més, la reforma també ha comportat la instal·lació d’una nova màquina de venda de bitllets on els usuaris poden adquirir els seus tiquets de transport.  

Els treballs han permès optimitzar i configurar els accessos a l’estació de la següent manera:

  • A l’accés des de l’edifici de l’estació s’ha configurat una barrera de quatre passos més el pas adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
  • A l’accés situat a l’aparcament s’ha configurat una barrera de dos passos més el pas adaptat. En aquest accés s’han ubicat a més una màquina dispensadora de bitllets i informació amb una marquesina nova.
  • A l’accés que hi ha al passeig de la Bòbila s’ha configurat una barrera de set passos més el pas adaptat. Les cobertes de vidre s’han fet noves adaptant-les a les noves dimensions de l’espai disponible.
Els treballs han comportat una inversió de 269.000 euros.