• Imprimeix

Nou punt de venda dels títols de transport de l'ATM del Camp de Tarragona

Torna
Dijous, 15 de març de 2018
  • Es poden adquirir o renovar des d’ara a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) dels Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Territori i Sostenibilitat
Els títols de transport de l’Autoritat Territorial de la Mobiltiat del Camp de Tarragona (ATM) es poden adquirir o renovar des d’ara a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) dels Serveis Territorials de Tarragona del Departament de Territori i Sostenibilitat, tant els personalitzats com els no personalitzats.
 
Entre aquests títols s’inclouen de manera especial els títols de transport integrats de l’ATM que ofereixen avantatges socials, com ara les bonificacions per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, les bonificacions per a persones membres de famílies nombroses i de famílies monoparentals, així com les bonificacions per a persones en situació d’atur. Igualment el servei abastarà qualsevol altra modalitat bonificada que en el futur es pugui incorporar.
 
L’adquisició o renovació de títols de transport es pot fer en l’horari habitual d’atenció al públic de l’OAC, de dilluns a divendres entre les 9 i les 14 hores, a les dependències del carrer d’Anselm Clavé, núm. 1 (Casa Gasset), de Tarragona. El pagament dels títols únicament es podrà efectuar per mitjans electrònics, sense que es pugui fer amb diners en efectiu.
 
Aquest nou punt d’adquisició i recàrrega de títols de transport de l’ATM s’afegeix i complementa els altres punts existents a la ciutat, els quals mantenen els mateixos serveis que venien prestant fins ara.
 
L’OAC dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Territori i Sostenibilitat disposa de la certificació de qualitat ISO 9001:2015 i la certificació de gestió ambiental ISO 14001:2004.

Més informació