Butlletí de la Setmana Europea de la Mobilitat
Departament de Territori i Sostenibilitat
Setembre 2018 #4
Activitats de la Setmana

Com ja saps, del 16 al 22 de setembre Catalunya celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, per això molts municipis i entitats organitzen activitats per tot el territori sota el lema Combina i mou-te!. Descubreix quines activitats fan al teu municpi!

Llegiu-ne més
Participa en el concurs de fotografia "ClicMob!"

Del 12 al 26 de setembre participa al concurs de fotografia de la Setmana de la Mobilitat a través de la xarxa Instagram.

Aquest any es repartiran dos tipus de premis: un a la millor foto i un altre al millor vídeo, el qual inclou boomerang i gif animat. Així mateix, se sortejarà una entrada per a dues persones a Port Aventura pels que en feu difusió. 

Llegiu-ne més
Premi de Planificació de Mobilitat Urbana Sostenible (SUMP Award)

El Premi de Planificació de Mobilitat Urbana Sostenible (SUMP Award), promogut per la Unió Europea, reconeix les autoritats locals que han desenvolupat un pla de mobilitat que satisfà les diverses necessitats de transport de les persones i les empreses, alhora que millora la qualitat de vida.

El guanyador rebrà un vídeo professional que destacarà la inclusió de la intermodalitat en el sistema de transport local. Al lliurament de premis també es presentaran vídeos més curts que ressaltaran els èxits dels finalistes.

El termini d’entrega de la candidatura finalitza l'1 d'octubre de 2018

Llegiu-ne més
Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat (EMW Award)

El premi europeu “European Mobility Week Award” (EMW Award), promogut per la Direcció General de Medi Ambient de la Unió Europea, vol recompensar les activitats desenvolupades per les autoritats locals dins del marc de la Setmana Europea de la Mobilitat i promoure l’intercanvi d’experiències d’èxit en la seva organització.

Només poden presentar-se a aquestes premis aquells ajuntaments participants a la Setmana de la Mobilitat, que compleixin els tres criteris de participació: hagin organitzat alguna activitat, hagin implementat com a mínim una mesura permanent i hagin organitzat un dia sense cotxes.

Els guanyadors del Premi rebran un vídeo de tres minuts, en anglès i en la seva llengua, que destacarà els seus èxits. A més a més, promocionaran la ciutat guanyadora i els finalistes a través dels canals de la campanya.

El termini d’entrega de la candidatura s'obrirà el 24 de setembre de 2018.

Llegiu-ne més
Últims dies per apuntar-vos a la Setmana!

Per aquells que aneu una mica endarrerits tingueu en compte que el formulari europeu per adherir-vos a la Setmana de la Mobilitat tancarà el 16 de setembre.

Llegiu-ne més
#mobilitat2018
Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors
Logo Generalitat