Butlletí de la Setmana Europea de la Mobilitat
Departament de Territori i Sostenibilitat
Juliol 2018 #3
Combina i mou-te!

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Combina i mou-te!’, la Setmana del 2018 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també promou la utilització de diferents modes de transport segons el desplaçament.

Llegiu-ne més
Adhesions fins el 27 de juliol

Podeu adherir-vos a la Setmana Euorpea de la Mobilitat fins el 27 de juliol de 2018. Visiteu el nostre web per informar-vos-en!

Llegiu-ne més
Catàlegs d'activitats de la Setmana

Consulteu el catàleg d'activitats per ajuntaments i el catàleg d'activitats per a centres educatius d'aquest any!

Hi trobareu tota la informació necessària per a organitzar les vostres activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Llegiu-ne més
Cartells, pancartes i mupis

Ja teniu a la vostra disposició nous recursos per a la difusió de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018.

A l'apartat recursos del web de la Setmana hi podreu trobar cartells per difondre les vostres activitats, per a les pedalades, per a les caminades i tots són personalitzables. També us podreu descarregar mupis, pancartes i bàners, entre d'altres.

Llegiu-ne més
#mobilitat2018
Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors
Logo Generalitat