Butlletí de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Departament de Territori i Sostenibilitat
Setembre 2017 #2
Mobilitza’t per un aire més net!

Com ja saps, del 16 al 22 de setembre Catalunya celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, per això molts municipis i entitats han organitzat activitats per tot el territori sota el lema"Mobilitza’t per un aire més net!". Descubreix quines activitats fan al teu municpi!

Llegiu-ne més
Participa en el concurs de fotografia "ClicMob!"

Del 12 al 26 de setembre participa al concurs de fotografia de la Setmana de la Mobilitat a través de la xarxa Instagram. Aquest any es repartiran dos tipus de premis, un a la millor foto arística i un altre a la millor imatge de les activitats que es fan durant la Setmana. Així mateix, se seguirà obsequiant amb un abonament de transport públic per tot l'any 2017, a la millor fotografia de cada territori.

Llegiu-ne més
Premis Setmana Espanyola de la Mobilitat Sostenible 2017

Els ajuntaments, organitzacions, institucions, empreses o professionals dels mitjans de comunicació que van participar a la Setmana de la Mobilitat de l'any passat es poden presentar als Premis SEMS-2017. El termini finalitza el 6 de setembre.

Llegiu-ne més
Últims dies per apuntar-vos a la Setmana!

Per aquells que aneu una mica endarrerits tingueu en compte que el formulari europeu per adherir-vos a la Setmana de la Mobilitat tancarà el 16 de setembre.

Llegiu-ne més
#mobilitat2017
Imprimeix
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors
Logo Generalitat