Butlletí de novetats de la biblioteca TES
Departament de Territori i Sostenibilitat
Gener 2017 #3

Trobaràs a la biblioteca

Parc natural del Cadí-Moixeró: 50 indrets amb encant

Els 50 indrets recullen caminades, visites clau del seu patrimoni natural i cultural, punts d'interès geològic i raconades molt poc conegudes.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Megaregions i desenvolupament urbà sostenible

Núm. 58 de la revista Papers. Gira a l’entorn de les megaregions en tant que escales emergents i rellevants per formular estratègies de desenvolupament sostenible.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Legislación administrativa

19ena. edició, actualitzada amb les lleis 39 i 40/2015, les noves directives UE sobre contractació administrativa, les noves lleis del Tribunal Constitucional del 2015 entre d’altres. Inclou un índex analític.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Gramàtica de la llengua catalana

La nova edició de la gramàtica oficial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha estat pensada com la gramàtica normativa de referència del segle XXI.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Elements reductors de velocitat en l’àmbit urbà

Actualització del 2016 de la publicació de l’any 2009.

Llegiu-ne més
shadow bottom
La utilització temporal dels buits urbans

El text presenta el repte / oportunitat de trobar noves vies d'utilització temporal d'espais urbans en desús. «Un mecanisme d'optimització dels recursos públics... donar resposta a les necessitats de molts col·lectius socials».

Llegiu-ne més
shadow bottom

Trobaràs a Internet

Portal d’Informació Econòmica i de Serveis Locals

El Portal d’Informació Econòmica i de Serveis Locals és un aplicació de tipus business intelligence, creat pel Servei d’Informació Econòmica Municipal (SIEM) i pels serveis municipals participants del projecte Cercles de Comparació Intermunicipal (CCI) de la Diputació de Barcelona. L’eina facilita la presa de decisions i la comparació d’indicadors entre municipis.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Anuaris i memòries

Jane’s world railways 2016-2017

Informa dels operadors i sistemes ferroviaris per països. També relaciona les empreses i serveis, així com de les associacions i agències a nivell mundial. Inclou índex alfabètic.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Jane’s urban transport systems 2016-2017

L’anuari inclou tots els sistemes de transport urbà mundial i també la innovació en el sector així com els sistemes d’informació als passatgers entre altres temes d’interès.

Llegiu-ne més
shadow bottom

Préstec de novetats

Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors

ISSN: 2016-xxxx

Logo Generalitat de Catalunya