• Imprimeix

Jornada sobre tramitació electrònica dels expedients urbanístics

Amb l’entrada en vigor de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, el 2 d’octubre de l’any passat, les administracions públiques estem obligades, com a norma general, a emetre els documents administratius per escrit a través de mitjans electrònics (art. 26) i a relacionar-nos electrònicament entre nosaltres a través de mitjans electrònics (art.14).

Per aquest motiu i amb la finalitat de simplificar els procediments urbanístics i fer-los cada cop més accessibles, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha anat implantant progressivament la tramitació electrònica dels expedients relatius a les qüestions urbanístiques amb el suport del Consorci per a l’Administració Oberta de Catalunya mitjançant la extranet de les administracions públiques catalanes (EACAT).

Així, en aquests moments, s’ha culminat aquest projecte i els ajuntaments poden presentar, via telemàtica a través d’aquesta Plataforma, les sol·licituds relatives al planejament urbanístic, al planejament urbanístic derivat, al sòl no urbanitzable i al registre d'entitats urbanístiques col·laboradores.

Per tal d’informar-vos sobre com es poden realitzar aquests tràmits a través d’EACAT, així com resoldre els dubtes que es presentin, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha organitzat sis jornades al territori.

Aquesta sessió s’adreça principalment al/la secretari/ria de l’ajuntament, a l’arquitecte municipal, a la persona o persones que es facin càrrec de la tramitació urbanística, així com qualsevol altra que estigui interessada.

Cal formalitzar la inscripció mitjançant el formulari, indicant la sessió a la qual voleu assistir.

Rebreu un missatge de confirmació.

Als assistents se’ls lliurarà un certificat d’assistència.

Contacte: organitzacio_dgotu.tes@gencat.cat

 

 

S'han tancat les inscripcions a les sessions de Amposta, Berga i Lleida. La sessió de Lleida es farà en un altre lloc. Segueix oberta la sessió de Girona. A la sessió de Tarragona es poden fer inscripcions però hi ha un canvi de sala i d'horari. Així mateix s'ha previst una nova sessió a Barcelona el dia 31 de maig. Podeu consultar tots els canvis a l'apartat Calendari.

Data d'actualització:  21.04.2017