• Imprimeix

Material per a l'elaboració del document dels Serveis de temporada

Guia d’Ús per als Serveis de temporada 2019 

Enguany, es segueix amb el sistema implantat l'any passat, és a dir, la tramesa de la Guia d'Ús en lloc de realitzar les sessions informatives per als Serveis de temporada.

La Guia recull en un sol document la informació necessària per a l’elaboració del Pla de distribució de platges per a l’exercici 2019.

 

Informació complementària:
Protecció herbassars
pdf 


Nota: l’atermenament aquí disponible té caràcter únicament informatiu, tota vegada que la competència de l’atermenament dels béns de domini públic marítimo-terrestre correspon a l’Estat d’acord amb el contingut de l’art. 110 de la Llei 22/1988 de costes.  

  • Plantilla per a l’elaboració de la cartografia (data d’actualització 30/11/2016)
    dgn (130 Kb) dwg (89 Kb)

  • Eina d'ajuda de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya per convertir els formats i coordenades de les bases cartogràfiques a un format editable a CONVERTBOX, [enllaç] .

 

Abans de l’inici de cada temporada, els municipis del litoral català proposen els plans de distribució d’usos i serveis de temporada i el Departament de Territori i Sostenibilitat els autoritza. Aquests plans apleguen els serveis que es preveuen instal·lar a les platges durant els mesos d’estiu, les seves condicions de funcionament i sempre fan referència a instal·lacions desmuntables.

El visor incorpora una capa amb les activitats autoritzades dels serveis de temporada de platja dels municipis costaners. En cada activitat es poden consultar les dades públiques com són: el municipi, la platja, el nom de l’activitat i el calendari de vigència.

 

Data d'actualització:  17.12.2018