• Imprimeix

Esdeveniments

El 9è Fòrum Urbà Mundial (WUF) organitzat a Kuala Lumpur, va contribuir al debat global sobre la implementació de la Nova Agenda Urbana  aprovada a Quito l’any 2016.

El WUF és un fòrum tècnic no legislatiu convocat pel Programa de les Nacions Unides per als Assentaments Humans (ONU-Hàbitat) des del 2002, i es reconeix com l'escenari global més important per intercanviar opinions i experiències sobre reptes urbans en el camp del desenvolupament urbà sostenible i els assentaments humans. Val a dir que aquest esdeveniment s'ha convertit en una de les trobades més obertes i rellevants en l’escena internacional, assolint en aquesta novena edició una presència massiva de 22.000 representants procedents d’un total de 165 països.

Particularment, l’edició celebrada Kuala Lumpur es va centrar en l’impuls i promoció mundial per la consecució de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible, així com la implementació de la Nova Agenda Urbana aprovada a Quito el 2016, la qual estableix una visió comuna i estàndards globals per al desenvolupament urbà en les pròximes dècades, donant com a resultat la Declaració de Kuala Lumpur

 

Data d'actualització:  18.04.2018