Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el potencial de la mobilitat intel·ligent a l'hora de contribuir al desenvolupament econòmic.

[+informació] 

Novetats

  • Jornades informatives amb els ajuntaments

    Jornades informatives amb els ajuntaments

    El divendres comencen les reunions informatives de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb els ajuntaments. Consulteu les dates, hores i llocs.

  • Premi Ciutat Sostenible

    Premi Ciutat Sostenible

    S'obre el termini per a la presentació de candidatures de la quinzena edició del Premi Ciutat Sostenible. Fins el 7 de juliol s'hi podran presentar tots aquells municipis de més de 5.000 habitants i entitats locals supramunicipals que hagin executat satisfactòriament accions dirigides a la sostenibilitat els darrers anys.