Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.

[+informació] 

Novetats

 • Gavà guanya el premi de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

  Gavà guanya el premi de la Setmana de la Mobilitat Sostenible

  En la categoria de menys de 50.000 habitants, Gavà ha estat reconeguda amb la medalla d'or per la solidesa del procés de disseny de les seves mesures, des de la concepció i la comunicació fins a la particiapació ciutadana, i pel resultat de millora mediambiental a l'entorn d'un centre educatiu.

 • Premi de Planificació de Mobilitat Urbana Sostenible (SUMP Award)

  Premi de Planificació de Mobilitat Urbana Sostenible (SUMP Award)

  El SUMP Award reconeix les autoritats locals que han desenvolupat un pla de mobilitat que satisfà les diverses necessitats de transport de les persones i les empreses, alhora que millora la qualitat de vida. Prodeu presentar la vostra candidatura fins el 3 de novembre.

 • Premi europeu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

  Premi europeu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

  EMW Award recompensa les activitats desenvolupades per les autoritats locals dins del marc de la Setmana Europea de la Mobilitat i promou l'intercanvi d'experiències d'èxti en la seva organització. Presenta la teva candidatura fins el 23 d'octubre.