Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.

[+informació] 

Novetats

 • Dia Mundial Sense Cotxes

  Dia Mundial Sense Cotxes

  El 22 de setembre, últim dia de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, se celebra el Dia Mundial Sense Cotxes. Consulta a l'agenda d'activitats de la Setmana si el teu municipi el celebra.

 • Més de 700 activitats durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

  Més de 700 activitats durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

  Les activitats que es realitzen durant la setmana estan repartides per tot el territori. A Barcelona es faran més de 270 activitats; a Girona més de 130; a Lleida al voltant de 200; a Tarragona mig centenar, i a les Terres de l’Ebre, una vintena.

 • Concurs de fotografia 'ClicMob'

  Concurs de fotografia 'ClicMob'

  Des del 12 i fins el 26 de setembre participa al concurs fotogràfic ‘ClicMob!’. Publica fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible i les activitats de la Setmana amb l’etiqueta #mobilitat2017 i guanya premis com una bicicleta o una estada de cap de setmana.