Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017

Concurs "ClicMob!"

El concurs fotogràfic ‘ClicMob!’ consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #mobilitat2017 a la xarxa Instagram.

Del 12 al 26 de setembre de 2017.

Podran participar en el concurs fotogràfic qualsevol persona física de 14 anys o més i amb domicili a l’àmbit territorial de Catalunya que no hagin estat implicada en la definició i/o preparació d’aquest concurs. En els cas de persones menors de 18 anys, el fet de participar en el concurs implica que tenen el consentiment per fer-ho dels seus pares o tutors.

Els participants hauran de:

  • Realitzar una fotografia d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya. També de les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, com les pedalades, caminades i d'altres activitats. És obligatori que la fotografia hagi estat feta al territori de Catalunya.
  • Posar un títol a la fotografia, preferiblement identificatiu del lloc o l’acció fotografiats.
  • Etiquetar la fotografia amb l’etiqueta o hashtag #mobilitat2017, sens perjudici d’altres etiquetes que l’autor de la fotografia vulgui incloure.
  • Publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari.


Totes les fotografies presentades al concurs podran optar o bé al premi ACTIVITATS que consisteix en una bicicleta, o bé al premi ARTÍSTIC que és un estada cedida per FGC.

Hi ha un tercer premi que se sortejarà entre aquells usuaris d'Instagram que ens ajudin a difondre el concurs compartint la imatge del concurs que els organitzadors proposin i mencionant a dos usuaris d'Instagram.

Les fotografies que, a més, incloguin les etiquetes georeferenciades: #mobilitat2017_ATMbarcelona, #mobilitat2017_ATMtarragona, #mobilitat2017_ATMlleida i #mobilitat2017_ATMgirona, participaran al premi que s’ofereix per a cadascun dels àmbits territorials esmentats. Les imatges amb aquestes últimes etiquetes també podran optar als premis ACTIVITATS I ARTÍSTIC.

També hi ha l’opció de participar en altres categories organitzades pels operadors i altres municipis. Només cal que el participant inclogui l’etiqueta respectiva. No són excloents i optarà a tants premis com etiquetes hagi escrit.

Premi ACTIVITATS
Una bicicleta elèctrica cedida per Biciclot. La persona guanyadora pot optar per substituir aquest premi per la conversió de la seva pròpia bicicleta en elèctrica.

Premi ARTÍSTIC
Una estada a la Vall de Núria. Vàlid per una estada d’una nit per a dues persones a l’Hotel Vall de Núria en règim de dormir més esmorzar. Cal consultar disponibilitat abans de fer la reserva. Vàlid per a la temporada d’hivern 2017/2018.

Premi DIFUSIÓ
Un bitllet a Port Aventura per a dues persones. Vàlid per a dos bitllets combinats amb el parc Port Aventura World. Inclou el desplaçament d'anada i tornada des de qualsevol estació de Rodalies de Catalunya. Inclou l'entrada d'un dia al parc.

Premi ATM Àrea de Barcelona
Un abonament personal de transport públic integrat per tot l’any 2018.

Premi ATM Àrea de Girona
Un abonament personal de transport públic integrat per tot l’any 2018.

Premi ATM Àrea de Lleida
Un abonament personal de transport públic integrat per tot l’any 2018.

Premi ATM Camp de Tarragona
Un abonament personal de transport públic integrat per tot l’any 2018.

Consulta les fotografies premiades en aquest apartat.

Data d'actualització:  08.08.2017