• Imprimeix

ClicMob!

El concurs fotogràfic ‘ClicMob!’ consisteix en la publicació de fotografies i vídeos sobre el transport i la mobilitat sostenible amb l’etiqueta #mobilitat2018 a la xarxa Instagram.

Calendari

Del 12 al 26 de setembre de 2018.

Participants

Pot participar en el concurs fotogràfic qualsevol persona física de 14 anys o més i amb domicili a l'àmbit territorial de Catalunya que no hagi estat implicada en la definició i/o preparació d'aquest concurs.

Les persones menors de 18 anys han de tenir el consentiment dels seus pares o tutors per participar en el concurs.

Desenvolupament del concurs

Els participants hauran de:

  • Fer una fotografia o vídeo d’elements de transport i mobilitat diferenciadors i identificables de Catalunya. També de les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, com les pedalades, caminades i d'altres activitats. És obligatori que la fotografia hagi estat feta al territori de Catalunya.
  • Posar un títol a la fotografia o vídeo, preferiblement identificatiu del lloc o l’acció fotografiats o gravats.
  • Etiquetar la fotografia amb l’etiqueta o hashtag #mobilitat2018, sens perjudici d’altres etiquetes que l’autor de la fotografia vulgui incloure.
  • Publicar la foto/vídeo a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari. Els vídeos han d’estar publicats a la cronologia (timeline) de l’usuari (no com a història –story-) i han de tenir una durada màxima de 30 segons. També s’admetran vídeos tipus boomerang i gifs animats.

Fer difusió del concurs també té premi: se sortejarà entre els usuaris que hagin mencionat dos usuaris d’Instagram en els comentaris de la imatge del concurs publicada pels organitzadors.

Premis

Premi FOTO
Un abonament de transport públic per a tot un any.

Premi VÍDEO
Una estada a la Vall de Núria. Vàlid per una estada d’una nit per a dues persones a l’Hotel Vall de Núria en règim de dormir més esmorzar. Cal consultar disponibilitat abans de fer la reserva. Vàlid per a la temporada d’hivern 2018/2019.

Premi DIFUSIÓ
Un bitllet a Port Aventura per a dues persones. Vàlid per a dos bitllets combinats amb el parc Port Aventura World. Inclou el desplaçament d'anada i tornada des de qualsevol estació de Rodalies de Catalunya. Inclou l'entrada d'un dia al parc.

 

Data d'actualització:  27.09.2018