• Imprimeix

Pla estratègic de l’aviació a Catalunya

En el marc de la redacció del Pla Estratègic de l’Aviació a Catalunya (horitzó 2030), en data 21 de juliol de 2017 va tenir lloc una jornada de treball entre els redactors del Pla, els tècnics de l’enquesta sectorial realitzada i organismes i persones interessades en la promoció de l’aviació comercial a Catalunya.

S’ha volgut compartir la diagnosi realitzada i les línies estratègiques que es proposen per crear un debat que permeti consensuar el full de ruta a seguir durant els propers anys respecte l’aviació comercial a Catalunya. 

Properament es realitzarà una jornada de treball sobre l’aviació general, que és aquella que engloba l’aviació esportiva, treballs aeris, serveis públics (sanitari, bombers, forestals...), i d’altres que no corresponen a transport de passatgers i mercaderies (exclusiu de l’aviació comercial). 

Així mateix, el Pla també analitza el sector industrial aeronàutic i en farà propostes d’actuació. En aquest àmbit cal destacar, pel seu ràpid desenvolupament, els sistemes d’aeronaus pilotades remotament comunment coneguts com drons.

Data d'actualització:  01.08.2017