6è Congrés Internacional de la Bicicleta

El 18 i 19 de maig de 2017 se celebrarà el 6è Congrés Internacional de la Bicicleta a la ciutat de Reus. Aquest Congrés és el principal fòrum de Catalunya per tractar sobre les novetats i l’intercanvi d’experiències relacionades amb el món de la bicicleta entre les diferents administracions públiques, els professionals del sector, les entitats i les persones usuàries.

En aquesta sisena edició, s’abordarà la promoció, el disseny i la seguretat en l’ús de la bicicleta en àmbits urbans i interurbans, tant pel que fa als desplaçaments de caràcter quotidià com a la pràctica de l’esport o la realització d’activitats de turisme i lleure. També s’analitzaran els impactes en l’economia, la salut i el medi ambient que té l’ús de la bicicleta i es posarà l’accent en la innovació i en el paper de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en el sector de la bicicleta.

[més informació]

Novetats

  • Mikael Colville-Andersen

    Mikael Colville-Andersen

    Ponent principal de la primera sessió del Congrés sobre experiències europees i tendències a Catalunya sobre la mobilitat en bicicleta.

  • Ampliació dels terminis de presentació de comunicacions

    Ampliació dels terminis de presentació de comunicacions

    Si vols explicar la teva experiència amb el món de la bicicleta, aquesta és la teva oportunitat, tens temps fins el 23 d'abril. Si la presentes abans del 7 d'abril i és seleccionada gaudiràs d’un descompte del 100% en la inscripció al Congrés.

Ens organitzadors
Ens organitzadors