6è Congrés Internacional de la Bicicleta

El 18 i 19 de maig de 2017 se celebrarà el 6è Congrés Internacional de la Bicicleta a la ciutat de Reus. Aquest Congrés és el principal fòrum de Catalunya per tractar sobre les novetats i l’intercanvi d’experiències relacionades amb el món de la bicicleta entre les diferents administracions públiques, els professionals del sector, les entitats i les persones usuàries.

En aquesta sisena edició, s’abordarà la promoció, el disseny i la seguretat en l’ús de la bicicleta en àmbits urbans i interurbans, tant pel que fa als desplaçaments de caràcter quotidià com a la pràctica de l’esport o la realització d’activitats de turisme i lleure. També s’analitzaran els impactes en l’economia, la salut i el medi ambient que té l’ús de la bicicleta i es posarà l’accent en la innovació i en el paper de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en el sector de la bicicleta.

[més informació]

Novetats

  • Presenta el teu projecte abans del 31 de març

    Presenta el teu projecte abans del 31 de març

    Si vols explicar la teva experiència amb el món de la bicicleta, aquesta és la teva oportunitat, tens temps fins el 31 de març. Si la presentes abans del 18 de març i és seleccionada gaudiràs d’un descompte del 100% en la inscripció al Congrés.

  • 6è Congrés Internacional de la Bicicleta

    6è Congrés Internacional de la Bicicleta

    El 6è Congrés Internacional de la Bicicleta se celebrarà els dies 18 i 19 de maig a Reus

Ens organitzadors
Ens organitzadors