6è Congrés Internacional de la Bicicleta

Presentació

El 18 i 19 de maig de 2017 se celebrarà el 6è Congrés Internacional de la Bicicleta a la ciutat de Reus. Aquest Congrés és el principal fòrum de Catalunya per tractar sobre les novetats i l’intercanvi d’experiències relacionades amb el món de la bicicleta entre les diferents administracions públiques, els professionals del sector, les entitats i les persones usuàries.

El Congrés s’articularà en diverses conferències, taules rodones i presentacions de projectes i experiències relacionades amb diferents temàtiques, tant a nivell català com internacional.

Així, entre altres temes, s’abordarà la promoció, el disseny i la seguretat en l’ús de la bicicleta en àmbits urbans i interurbans, tant pel que fa als desplaçaments de caràcter quotidià com a la pràctica de l’esport o la realització d’activitats de turisme i lleure. També s’analitzaran els impactes en l’economia, la salut i el medi ambient que té l’ús de la bicicleta i es posarà l’accent en la innovació i en el paper de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en el sector de la bicicleta.

Aquest congrés el promou l'Ajuntament de Reus, la Diputació del Camp de Tarragona i la Generalitat de Catalunya i hi col·laboren Fira Reus, Bicicamp Reus, Fem Bici i la Plataforma en Defensa de la Bicicleta. 

Lloc

Dijous 18 i divendres 19 de maig de 2017: Fira Reus (avinguda de Bellissens, 40, Reus). Com arribar-hi

Edicions anteriors

5è Congrés Internacional de la Bicicleta (Girona - 30 de maig i 1 d'abril de 2015)

4t Congrés de la Bicicleta (Sant Cugat - del 4 al 6 d'octubre de 2013)

3r Congrés de la Bicicleta (Lleida - del 15 al 17 d'abril de 2010)

2n Congrés de la Bicicleta (Salt - del 28 de maig a l'1 de juny de 2008)

1r Congrés Català de la Bicicleta (Barcelona - del 7 a l'11 de juny de 2006)

Ens organitzadors
Ens organitzadors