6è Congrés Internacional de la Bicicleta

El 18 i 19 de maig de 2017 se celebrarà el 6è Congrés Internacional de la Bicicleta a la ciutat de Reus. Aquest Congrés és el principal fòrum de Catalunya per tractar sobre les novetats i l’intercanvi d’experiències relacionades amb el món de la bicicleta entre les diferents administracions públiques, els professionals del sector, les entitats i les persones usuàries.

En aquesta sisena edició, s’abordarà la promoció, el disseny i la seguretat en l’ús de la bicicleta en àmbits urbans i interurbans, tant pel que fa als desplaçaments de caràcter quotidià com a la pràctica de l’esport o la realització d’activitats de turisme i lleure. També s’analitzaran els impactes en l’economia, la salut i el medi ambient que té l’ús de la bicicleta i es posarà l’accent en la innovació i en el paper de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en el sector de la bicicleta.

[més informació]

Novetats

 • No et perdis el vídeo resum del Congrés

  No et perdis el vídeo resum del Congrés

  Més de 220 participants al 6è Congrés Internacional de la Bicicleta

 • Ponències

  Ponències

  Ja pots consultar les ponències del 6è Congrés Internacional de la Bicicleta.

 • Galeria d'imatges

  Galeria d'imatges

  Fes una ullada a la galeria d'imatges del Congrés!

 • Butlletí núm. 6

  Butlletí núm. 6

  Ja pots consultar el sisè butlletí del Congrés Internacional de la Bicicleta, subscriu-t'hi i podràs rebre tota la informació del Congrés al teu correu.

Ens organitzadors
Ens organitzadors