• Imprimeix

Aigua

Espais de participació estables relacionats amb l'aigua

aigua

A continuació trobareu els espais estables de participació de l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquests espais són òrgans amb àmbits de debat permanents que faciliten el debat de caràcter estratègic, amb representants de la societat civil organitzada.

En l'àmbit de l'aigua, a Catalunya, trobem el Consell per a l'Ús Sostenible de l'Aigua (CUSA) i, en l'àmbit territorial, hi trobem les comissions de desembassament.

Destaquem

Participació de l'Agència Catalana de l'Aigua

Pàgina web específica amb la descripció dels espais de participació de l'ACA

Projecte Sudeau

Programa de cooperació territorial de l'espai del SUD-OEST Europeu.

És l'òrgan d'assessorament de l'Agència Catalana de l'Aigua en règim de participació en el qual es troben representats els diferents interessos vinculats al cicle hidrològic.

En el marc del Decret 153/2012, de 20 de novembre, de modificació dels estatuts de l'Agència Catalana de l'Aigua, al 2013 es van constituïr les següents comissions de desembassament amb les:

  • Comissió de desembassament de la Muga, amb àmbit d’actuació del tram regulat de la Muga, que està situat aigüest avall de l'embassament de   Boadella
  • Comissió de desembassament del Ter i del Llobregat, amb àmbit d’actuació en els trams regulats del Ter i del Llobregat.
  • Comissió de desembassament del Foix, amb àmbit d’actuació en el tram per sota del pantà del Foix.
  • Comissió de desembassament de Riudecanyes, amb àmbit d’actuació en el tram situat aigües avall del pantà de Riudecanyes.
Data d'actualització:  21.06.2010