• Imprimeix

Ajuda

Tant a Cercador de normativa com a Accés a la normativa per àmbits trobareu normes amb rang de llei, decrets i ordres publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Boletín Oficial del Estado i al Diari Oficial de la Unió Europea.

Obtindreu sempre la norma en la seva versió vigent. I en cas que existeixi una versió consolidada, obtindreu sempre la versió consolidada, és a dir, el text de la norma inclourà totes les modificacions i correccions que hagi tingut aquella norma al llarg del temps.

Per activar la cerca, escriviu una paraula clau a la capsa de cerca i premeu el botó amb la icona de lupa.

La cerca a Tots els àmbits recupera totes les normes recollides al Portal Jurídic de Catalunya que responguin als vostres criteris de cerca independentment de l’àmbit a què facin referència. Per exemple, si escriviu la paraula “autopistes” obtindreu un llistat amb n resultats de normes on hi apareix la paraula “autopistes”. Aquestes normes tracten el tema des de diferents àmbits competencials: infraestructures, comerç, comunicacions, contractació,...

Els resultats de la cerca a Tots els àmbits es poden ordenar segons criteris de rellevància o data o rang, per una banda, i ordre ascendent o descendent, per l’altra.

Trobareu una llista amb els principals àmbits temàtics que són competència del Departament.

Seleccioneu l’àmbit del vostre interès clicant la icona  i se us en desplegaran els subàmbits. Repetint aquesta acció podeu baixar fins a l’últim nivell de la classificació. Si us interessa un resultat més ampli i no voleu baixar al detall, cliqueu a sobre del text de l’àmbit o subàmbit.

Amb l’opció Tots els àmbits del cercador de normativa, a la pàgina de resultats s’ofereix la possibilitat de desar la cerca feta i subscriure-s’hi.

Desa la meva cerca: us permet desar els paràmetres de la cerca i assignar un nom per tal de recuperar-la i executar-la en un altre moment des del Portal Jurídic de Catalunya.

Desa la meva cerca i subscriu-m’hi: si a més a més us hi subscriviu, cada cop que el resultat de la cerca canviï perquè s’han afegit noves normes que compleixen els vostres criteris de cerca, rebreu un correu electrònic amb una notificació.

Per tal de fer ús d’aquests serveis us heu de registrar com a usuari del Portal Jurídic de Catalunya.

Només cal que entreu a l’opció Registreu-vos a la part superior de la pàgina principal del Portal Jurídic de Catalunya (La meva carpeta). També us podeu registrar mentre esteu consultant el Portal Jurídic i decidiu utilitzar algun dels serveis d’informació jurídica que s’hi ofereixen. En el moment que vulgueu seleccionar una norma o bé guardar una cerca, si no esteu registrats/des el sistema us oferirà la possibilitat de fer-ho.