• Imprimeix

Geocom

Jornada “Explorant el potencial de la Informació Geogràfica”

S'han trobat 10 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png
Benvinguda a la jornada
veure video
Presentació de la jornada
veure video
Ponència La revolució de la informació geogràfica, de la disciplina geogràfica a la globalització
veure video
Ponència
veure video
Ponència
veure video
Debat de la primera part de la jornada
veure video
Ponència
veure video
Ponència
veure video
Ponència
veure video
Debat i cloenda de la jornada
veure video

El 29 de novembre de 2017 es va realitzar la jornada “Explorant el potencial de la Informació Geogràfica” a la sala d’actes del Departament, organitzada per la Comissió d’Informació Geogràfica del Departament (Geocom*).

L’objectiu de la jornada va ser posar en valor el potencial de la Informació Geogràfica (IG), per tal d’assegurar-ne un ús més decidit, tant en el sector públic com en el privat, sobretot en la presa de decisions d’impacte territorial. Per aquest motiu, la jornada es va obrir també a altres col·lectius IG (altres departaments, universitats, centres de recerca, administració local, diputacions, etc.).

Aquí s’ofereix la possibilitat de tornar a recuperar les diferents ponències que es van fer aquell dia i els dos debats que les varen acompanyar.

 

[* Geocom és la comissió que aplega els representants dels usuaris de la Cartografia i la Informació Geogràfica (IG) del Departament i organismes adscrits, i vetlla per definir i donar criteris de com generar, estructurar, emmagatzemar, mantenir, preservar i publicar aquesta informació.]