Accés al contingut Accés al menú de la secció
App Rodalies

Actualitat Dimarts, 24 de novembre de 2015

 
 • Vols guanyar un smartphone participant en el projecte europeu MyWay?  

  MyWay neix d'un projecte europeu que té per objectiu desenvolupar un planificador de transport intel·ligent, que combini transport públic i el privat, que tingui en compte les preferències de l'usuari i que ofereixi solucions personalitzades. Participa en el procés d'avaluació del projecte i aconsegueix punts per a un smartphone i més regals.

 • Gratuïtat dels vehicles elèctrics a les autopistes de la Generalitat   (14.09.2015)

  Des de les 00h del 15 de setembre s’aplicarà la gratuïtat dels vehicles elèctrics a les autopistes de la Generalitat. La mesura afecta a tota la C-16, inclosos els túnels de Vallvidrera, la C-32, tant en el tram del Maresme com el del Garraf-Baix Penedès, i a les barreres de la C-33 a Mollet. Se’n podran beneficiar els vehicles elèctrics que estiguin registrats al portal EcoviaT.

 • Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones  

  Enguany la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones s'emmarca en el lema "Construïm una Catalunya lliure de violència masclista". El 25 de novembre hi hauran diversos actes institucionals arreu de Catalunya, en els quals es llegirà el Manifest que han consensuat la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes. 


  •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter   El Departament al Facebook   El Departament al Youtube   El Departament al Flickr   El Departament al Slideshare    El Departament a l'Instagram