Accés al contingut Accés al menú de la secció
Departament de Territori i Sostenibilitat

Actualitat Dilluns, 25 de maig de 2015

 

 
 • Participa al concurs Wiki Loves Earth

   

  L’objectiu del concurs és aconseguir imatges dels diferents elements naturals de tot l’àmbit català que no tenen encara fotografia a la Viquipèdia. Les fotografies es poden carregar entre l’1 i el 31 de maig, independentment de quan hagin estat fetes. Per pujar-les cal un usuari a Wikimedia Commons, alliberar-ne els drets i afegir-ne una descripció i el codi d'identificació de l'espai o de l'element fotografiat.

 • European symposium on air quality, noise and health effects on urban agglomerations 2015  

  El proper 5 de juny, coincidint amb el dia Mundial del Medi Ambient, tindrà lloc a la ciutat de Barcelona el seminari d’àmbit europeu “Qualitat de l’aire, soroll i efectes sobre la salut en aglomeracions urbanes “, emmarcat dins les accions del Pla de millora de la qualitat de l’aire horitzó 2020 i que serà inaugurat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila.

 • Jornada Noves oportunitats pel transport multimodal de mercaderies al Corredor Mediterrani

  El 26 de maig, de 9h a 12.30h, a la sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat.
  Estarà emmarcada dins el projecte iFreightMED cofinançat per la Comissió Europea, amb l’objectiu de debatre sobre el present i futur del transport de mercaderies a Catalunya.


  •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare