Accés al contingut Accés al menú de la secció
Departament de Territori i Sostenibilitat

Actualitat Dijous, 03 de setembre de 2015

 
 • Entra en servei el perllongament d’FGC a Terrassa

   

  El  nou tram de ferrocarril té una longitud de 4 quilòmetres i discorre des de l’estació de Terrassa Rambla, on finalitzava la línia ara, fins al barri de Can Roca, al nord de la ciutat. Amb el perllongament, entren en funcionament tres noves estacions: Vallparadís Universitat, Terrassa Estació del Nord i Terrassa Nacions Unides. Més informació


 
 • El Govern aprova el Reglament que desenvolupa la llei dels impostos ambientals atmosfèrics   (17.08.2015)

  El Govern aprova el Reglament que desenvolupa la llei dels impostos ambientals atmosfèrics que graven la contaminació atmosfèrica de l'aviació comercial, en zones de protecció especial de l'atmosfera pel contaminant d'òxids de nitrogen, i de l'activitat industrial, per l'emissió de gasos i partícules contaminants.

 • Sèrie de reportatges sobre els paisatges de Catalunya. En col·laboració amb la revista El Temps (17.08.2015)

  La Generalitat de Catalunya, l’Observatori del Paisatge i la revista El Temps han iniciat una col·laboració per difondre entre la ciutadania els paisatges de Catalunya. Durant disset setmanes, la revista dedicarà una secció als 135 paisatges que s’han documentat i estudiat al nostre país, als catàlegs de paisatge de Catalunya que s’han publicat (Terres de Lleida, Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Comarques Gironines).

 • Connecta't a la nova app de Rodalies de Catalunya  

  Amb la nova aplicació de Rodalies de Catalunya podràs consultar horaris, plànols i línies, trobar les estacions més properes, conèixer els avisos i l'estat del servei i subscriure't al servei de notificacions.


  •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare