Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat Dimecres, 14 d'octubre de 2015

 
 • Moure i commoure: dansa al ferrocarril per a promoure el transport públic

   

  El vídeo "Moure i commoure" celebra el Dia Mundial Sense Cotxes i la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb un acte artístic reivindicatiu del transport públic amb gran visibilitat, en aquest cas, utilitzant la dansa com a mitjà per arribar a la ciutadania.
  Més informació


 
 • Catalunya celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura  

  Des de l'11 i fins el 18 d'octubre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura sota el lema europeu "Tria. Canvia. Combina." La Setmana d'enguany ha agrupat a més de 380 entitats entre ajunaments, consells comarcals, empreses i operadors per promoure una mobilitat més sostenible i segura.  

 • Nou Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser   (22.09.2015)

  El Govern ha aprovat el decret de declaració del nou Parc Natural, que ocupa 14.750 hectàrees i serà el catorzè de la Xarxa de Parcs Naturals de Catalunya. La declaració permetrà compatibilitzar la conservació del patrimoni natural amb el desenvolupament social i econòmic, donant resposta a una demanda reiterada del territori i consensuada amb els principals agents econòmics i socials.

 • Gratuïtat dels vehicles elèctrics a les autopistes de la Generalitat (14.09.2015)

  Des de les 00h del 15 de setembre s’aplicarà la gratuïtat dels vehicles elèctrics a les autopistes de la Generalitat. La mesura afecta a tota la C-16, inclosos els túnels de Vallvidrera, la C-32, tant en el tram del Maresme com el del Garraf-Baix Penedès, i a les barreres de la C-33 a Mollet. Se’n podran beneficiar els vehicles elèctrics que estiguin registrats al portal EcoviaT.


  •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare