Accés al contingut Accés al menú de la secció
Departament de Territori i Sostenibilitat

Actualitat Dissabte, 23 de maig de 2015

 

 
 • Participa al concurs Wiki Loves Earth

   

  L’objectiu del concurs és aconseguir imatges dels diferents elements naturals de tot l’àmbit català que no tenen encara fotografia a la Viquipèdia. Les fotografies es poden carregar entre l’1 i el 31 de maig, independentment de quan hagin estat fetes. Per pujar-les cal un usuari a Wikimedia Commons, alliberar-ne els drets i afegir-ne una descripció i el codi d'identificació de l'espai o de l'element fotografiat.

 • Declaracions del Conseller Santi Vila sobre el retards d'avui dels trens de Rodalies de Catalunya  

  "És absolutament inadmissible que un problema informàtic torni a posar en risc la fiabilitat de tot el sistema de Rodalies"

 • Jornada Noves oportunitats pel transport multimodal de mercaderies al Corredor Mediterrani

  El 26 de maig, de 9h a 12.30h, a la sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat.
  Estarà emmarcada dins el projecte iFreightMED cofinançat per la Comissió Europea, amb l’objectiu de debatre sobre el present i futur del transport de mercaderies a Catalunya.

 • El Departament participa al saló Beyond Building Barcelona 2015

  Del 18 al 23 de maig al recinte firal de Gran Via.
  Aquest any se centra en quatre àrees: disseny, innovació, rehabilitació i sostenibilitat, i a més de la part expositiva, s’hi organitzen diferents activitats i trobades orientades a ajudar les empreses i els professionals a internacionalitzar les seves activitats.


  •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare