Accés al contingut Accés al menú de la secció
Departament de Territori i Sostenibilitat

Actualitat Dissabte, 31 de gener de 2015

 

 
 • Procés de participació per a una nova Llei de muntanya (29.01.2015)

  Les sessions que ara es proposen són les primeres obertes al conjunt de la ciutadania i se sumen a d'altres espais de debat precedents que es volen donar a conèixer i que es volen enriquir amb les aportacions de tots aquells que estiguin interesats en aquest projecte. NOVETAT: Estan disponibles al web els documents de la sessió del 21 de gener a Berga. En preparació els documents de la sessió del 28 de gener a Sort.

 • Ampliació del sistema tarifari integrat a Osona, el Berguedà i el Ripollès (29.12.2014)
  A partir de l’1 de gener de 2015 la comarca d’Osona queda plenament incorporada al Sistema Tarifari Integrat. Les comarques del Berguedà i el Ripollès s’incorporen al sistema en condicions especials.
 • Exposició Catalunya Ciutat(s)   (23.12.2014)

  Catalunya Ciutat(s) explora la relació entre les ciutats i el territori que les acull. Prenent el concepte noucentista de la “Catalunya Ciutat” fa un recorregut al voltant del desplegament del fet urbà al territori català per acabar mirant cap el futur. Es pot veure aMuseu Marítim de Barcelona del 23 de desembre de 2014 al 26 d’abril de 2015.

 • Jornada "IEcat 2. La demanda de l’habitatge en un context de canvi i de noves oportunitats"  

  29 de gener de 2015 al Departament de Territori i Sostenibilitat.
  Quins són els nous valors de decisió que configuren la demanda de l’habitatge?
  Quins criteris tècnics ha d’incorporar l’oferta per a que sigui adaptable a "l’estat vital de les persones"?

   


  •     El bloc del Departament    El Departament al Twitter     El Departament al Facebook     El Departament al Youtube     El Departament al Flickr     El Departament al Slideshare